top of page

Loopbaan

Is 'mwoah' niet meer genoeg? Tijd voor verandering! 

Herken je dit? Je volgt een studie, zoekt een baan, vindt een baan die het nét niet is. Maar voor je het weet ben je jaren verder en werk je er nog steeds. Of ben je juist al meerdere keren van baan gewisseld, maar het is het steeds nét niet. Je voelt je onrustig, ontevreden. Wil ik dit echt nog jaren doen?

Extra mogelijkheid bij dit traject is een professionele foto van jezelf, hiermee maak ik voor jou een persoonlijke cover die je kunt gebruiken voor social media of bij een sollicitatie!

Elk traject is maatwerk: de één is in een aantal sessies al een heel eind, de ander heeft meer tijd nodig. Neem contact op voor jouw investering.

Image by Luis Villasmil

Leven

Loop je vast? Loop je dan 'los' met mij! 

Moe van alle ballen in de lucht houden? Loop je vast of juist leeg, of misschien wel allebei? Samen bekijken we je vastlopers van alle kanten. Dit kan al wandelend, maar ook in mijn praktijkruimte in Nieuwleusen (onder de rook van Zwolle).

Elk traject is maatwerk: de één is in een aantal sessies al een heel eind, de ander heeft meer tijd nodig. Neem contact op voor jouw investering.

Forest

'Lucht je hart' wandelsessie

Kleine vastloper? 

Wil je even je hart luchten en heb je behoefte aan een onbevooroordeeld oor? Of heb je al een traject bij mij gevolgd en wil je af en toe een onderhoudssessie? Boek meteen een afspraak in via de home pagina!

De investering voor deze sessie van ca. 1,5 uur is €95,00. 

Wandelcoaching coachpraktijk vechtdal.jp

Hoe gaat dat dan in z'n werk?

Stap voor stap!

Het begint met een belletje of een e-mail voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking van ca. 30 minuten, dat kost niets en krijg je van mij cadeau. Doel hiervan is: zit jij op je plek bij een coach (soms is iemand beter op z'n plek bij een therapeut of psycholoog) én is er sprake van de welbekende klik?
Ik stel je wat vragen over je probleem / doel / vraag en luister naar je verhaal. Daarna ga je weer naar huis om het gesprek te overdenken en later laat je via een e-mail of telefoontje weten wat je gaat doen.

En dan? 
​Je hebt zin en energie om gericht op zelfonderzoek uit te gaan en dat gaat leiden tot meer zelfinzicht en zelfkennis.

Het proces gaat er ongeveer zo uit zien
Eerst werken we je vraagstelling of doel verder uit. We kijken een stukje terug door je levensloop in kaart te brengen, maar we kijken ook vooruit; wat zijn je wensen en verlangens voor de toekomst?
We gaan op zoek naar wat voor jou zingevend is in het leven en zetten je waarden, drijfveren en ambities op een rij. Ook brengen we je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen zo helder mogelijk in beeld.
 
Schrik niet! Dit doen we niet in één sessie, maar verdeeld over sessies van ca. 1 uur in een tijdsbestek van ongeveer twee tot drie maanden. Je gaat gestructureerd maar gestaag aan het werk. Tussen de sessies zit gemiddeld een week, omdat je soms ook een oefening mee naar huis krijgt en je daarvoor verwerkingstijd nodig hebt.
Aan het einde van jouw traject heb je helder wie je bent, wie je nog méér bent (want je bent natuurlijk niet alleen je werk), wat je nodig hebt en wat je te bieden hebt.

bottom of page