top of page
IMG_5918.jpg

Mijn verhaal

Gecertificeerd coach. Moeder. Partner. Freelance fotograaf. Vriendin. Zus. Dochter. Collega.

Je hebt heel veel rollen in het leven, maar je bent maar één persoon. Ik heb bijvoorbeeld alle bovenstaande rollen, maar ik ben Henderike. Anderen omschrijven mij als toegankelijk, creatief, goede luisteraar, humoristisch en invoelend. Daar kan ik mij wel in vinden ;-) Ik heb de post-HBO registeropleiding tot professioneel coach succesvol afgerond en heb mijn eigen praktijkruimte in Nieuwleusen (makkelijk te bereiken vanuit Zwolle, Meppel en Dalfsen).

Net zoals jij ben ik ook wel eens vastgelopen of zat ik vooral mezelf in de weg (meestal is mijn hoofd de boosdoener!). Ik heb allerlei studies gedaan, banen gehad, maar dat ontevreden en onvoldane gevoel bleef maar hangen. Ik heb inmiddels geleerd dat je af en toe moet STOPPEN waar je mee bezig bent om te voelen en onderzoeken of je op de goede weg bent. En daarbij is coaching een fantastisch hulpmiddel: door gebruik te maken van beproefde methodieken en vooral goed naar jouw verhaal te luisteren (en door te vragen) kan ik je helpen de dingen op een rijtje te zetten. En door jou daarmee te helpen krijg ik een heel voldaan gevoel. Dus wat mij betreft een win-win situatie!

Naast alle rollen hierboven, ben ik ook nog een fanatiek moestuinierder, motorrijder, gek op kippen, koken, fotograferen, kamperen en lezen van alles wat los en vast zit. En volgens mijn kinderen ben ik ontzettend goed in het vinden van dingen die kwijt zijn. 

De koffie staat klaar in mijn praktijk dus voel je van harte welkom!

Boek je gratis kennismakingsgesprek!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page