top of page
samenwerking.jpg

Samenwerkingsverband

Ik maak als coach ook deel uit van een samenwerkingsverband, bestaand uit een fysiotherapeut, massagetherapeut, personal trainer en voedingscoach. We hebben één gemeenschappelijk doel voor ogen: het bevorderen van jouw gezondheid en welzijn. 

 

Bij ons gaat het niet alleen om het behandelen van symptomen, maar om het zien van de mens als geheel. Wij richten ons daarom op het versterken van veerkracht in de mentale gezondheid en het bevorderen van een gezonde levensstijl. 

 

Vanuit deze unieke samenwerking kunnen wij zorg op maat bieden. Door onze expertise te bundelen, kunnen we je ondersteunen bij het verbeteren van jouw algehele gezondheid. 

 

Kijk gerust eens op de websites van mijn samenwerkingspartners!

Heali

Jenny van der Horst-Boer

Jenny van der Horst- Boer, het gezicht achter Heali.

 

Ik ben Personal Trainer, ik daag je graag uit in de outdoor training op locatie, in de Small Group trainingen bij de sportstudio, of op je werk met outdoor trainingen voor medewerkers.

 

Met Personal Training kan ik je helpen om je doel te behalen, het sporten weer op te pakken of begeleiden bij medische/ fysieke klachten.

Voor meer info bekijk de website.  https://heali.nl/

Ik ga graag samen met jou aan de slag!

  • Facebook
  • Instagram
image.png
image.png
image_edited.jpg

Hennie Troost massage

Hennie Troost

Hennie Troost Massage biedt verschillende soorten therapieën aan, waaronder sport- en ontspanningsmassage, dorn therapie, manuele lymfedrainage en medical taping . Mijn behandelingen zijn afgestemd op uw individuele behoeften en helpen bij het verlichten van pijn, spanning en stijfheid.  Aarzel niet om contact op te nemen, ik sta altijd klaar om je te helpen en samen te werken aan een gezondere en gelukkigere jij!

image.png

Contactgegevens:

Mobiel: 06-23549208
Email:

 info@hennietroostmassage.nl

Vivacious

Rianne Ophof

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
image.png

Hi, mijn naam is Rianne en met Vivacious sta ik voor fit en veerkrachtig de toekomst in. In eerste instantie kijken we samen hoe we jouw eetpatroon en voedingskeuzes kunnen aanpassen. Dit doen we aan de hand van de Schijf van Vijf en jouw persoonlijke voorkeuren. Doordat voeding vaak een verpakking is van weggestopte gevoelens, gedachten of ons zelfbeeld of lichaamsbeeld, speelt gedragsverandering hierin ook een grote rol. Ik coach je om weer met plezier in je eigen lichaam te zitten en met trots naar jezelf te kijken in de spiegel. Ik help je graag op weg naar een fysiek en mentaal gezonde toekomst waarin jij je Vivacious (levendig) voelt!

Tel: 0631263508

9.jpg
_DSC0114.jpg

Focus on Health

Roelof Meijer

Heb jij last van fysieke klachten? Dan ben je bij Focus on Health fysiotherapie in Nieuwleusen aan het goede adres! Door de unieke behandelmethode van McKenzie therapie kan snel de oorzaak en oplossing van jouw klacht worden gevonden. Hierin streef ik altijd naar zelfredzaamheid, ik leer hoe jij jouw eigen klachten kunt verhelpen zodat je niet met dezelfde klachten terug hoeft te komen! 

Door het gebruik van echografie kan tevens snel en eenvoudig beeldvormend materiaal gemaakt worden om de oorzaak van jouw klacht te achterhalen.

 

Focus on Health – Fysiotherapie – Echografie – Werkplekadvies

roelof@focusonhealth.nl.         www.focusonhealth.nl

image.png
bottom of page